Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Keskustan kohuedustaja tyrmistyi: “Tehkää nyt SDP:ssä jotakin. Tällainen ei ole teille kunniaksi.”

Keskustan lappilainen, isoja ja pieniä kohuja viime aikoina some-esiintymisillään ja -kannanotoillaan nostanut kansanedustaja Mikko Kärnä suuntaa arvostelunsa keskiviikkona SDP:hen ja etenkin puolueen entiseen kansanedustajaan Kimmo Kiljuseen.

Jälki on tylyä.

Kiljunen on profiloitunut viimeisen vuoden aikana eläkeasioissa. Kiljunen otti kuitenkin maanantaina kantaa Anne Bernerin (kesk.) ympärillä vellovaan keskusteluun jakamalla Facebook-profiilissaan addressia, jossa vaaditaan Bernerin erottamista.

“Ministeri Anne Berner on ilmoittanut, että on vain yhden kauden ministeri ja kansanedustaja. Hän ei siis aio mitata luottamustaan enempää vaaleissa. Se jo on riittävä peruste todeta, että hänen vahingontekonsa ministerinä voisi jo riittää.”

Hyperaktiivinen some-keskustelija Kärnä ei ole moisesta kannanotosta mielissään, ei alkuunkaan. Kärnä tulittaa Facebookissa tiukkaa viestiä ja moittii Kiljusta “elämäntapapoliitikoksi ja populistiksi”.

“Kiljunen ei paljoa keinoja kaihda. Eduskuntaan on nyt päästävä takaisin, keinolla millä hyvänsä”, Kärnä avaa.

Kärnän mukaan pääpaino on tähän saakka ollut tulevien sukupolvien eläkevarantojen ryöstämisen vaatimisessa, mutta nyt on uusi vaihde silmässä.

Lisää aiheesta

“Aivan näin kovaa demokratian halveksimista en olisi Kiljuseltakaan odottanut, mutta aina oppii uutta. Tehkää nyt SDP:ssä jotakin. Tällainen ei ole teille kunniaksi”, Kärnä vyöryttää.

Kärnä ei kuitenkaan ota kantaa siihen, millä tavalla ministerin erottamisen vaatiminen tai erottamista vaativan verkkoaddressin jakaminen halveksii demokratiaa.

Bernerin erottamista vaativan addressin on allekirjoittanut yli 20 000.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE