Politiikka

Kokoomuskentältä tyly viesti: ”Yleisradion rahoittaminen verovaroin on lopetettava — Kioski aivopesee nuoria fillarikommunismiin”

Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Oulun läänin kokoomusnuoret vaatii, että Yleisradion rahoittaminen verovaroin on lopetettava. Yhdistyksen mukaan ihmisiä ei saa pakottaa tukemaan puolueellista mediataloa vasten tahtoaan.

”Tämä on yksi keino, jolla kansalaisten naurettavan suurta verotaakkaa voidaan keventää. Haluamme lopettaa tämän suomalaisten taloudellisen pahoinpitelyn ja antaa heille valinnanvapauden päättää mitä mediaa tukevat.”

Oulun läänin kokoomusnuorten mukaan verorahojen tuhlaus tehottomaan mediaimperiumiin on sietämätöntä.

”Kansalaisilta varastamista on harrastettu jo vuosikymmeniä. Ihmisten on aika herätä ja vaatia aidosti vapaata ja valtiosta riippumatonta mediaa. On naurettavaa ajatella, että julkisesti rahoitettu organisaatio olisi tehokas sananvapauden puolustaja.”

”Yleisradio kavaltaa keskimääräisen palkansaajan lompakosta 40 vuoden työuran aikana 5720€ valtion väkivaltamonopolin avulla. Ihmisillä pitäisi olla oikeus valita, mitä mediaa tukee rahallisesti.”

Oulun läänin kokoomusnuorten mukaan kansalaisten usko valtamediaan horjuu, eikä Yleisradion tekohengitys helpota tuskaa.

”Esimerkkinä Ylen puolueellisuudesta toimii Kioski, jolla nuoria aivopestään fillarikommunismiin.”

 

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat