Kotimaa

Laulaja Metsäketo: Poliisi pitää minua täysin syyttömänä – mitään rikokseen viittaavaakaan ei ole edes tutkinnassa

Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Laulaja Tomi Metsäketo on koko syksyn ajan ollut julkisuuden myrskyn silmässä. Hänen väitettiin syyllistyneen epäasialliseen käytökseen naisia kohtaan. Sen seurauksena Metsäketo sai lähteä välittömästi mm. Tähdet, tähdet ohjelmasta ja monesta muustakin työtehtävästä. Myös somekohu on ollut mittava ja pitkäkestoinen ja Metsäketo on vienyt kirjoituksia poliisin tutkittavaksi.

Metsäketo lähetti hetki sitten tiedotteen, jossa hän omin sanoi kertoo, ettei poliisi ole löytänyt mitään häntä vastaan, joka viittaisi rikokseen tai edes sen yritykseen. Metsäketo kertoo:

– Julkisuudessa levitetään yhä aktiivisesti väitteitä siitä, että olisin syyllistynyt mitä erinäisimpiin vakaviin rikoksiin tai että olisin niistä epäiltynä. Väitteet ovat kauttaaltaan perättömiä.

– Puolustaakseni itseäni ja todistaakseni syyttömyyttäni olen ollut itse erittäin aktiivinen poliisin suuntaan. Olen jo muutaman viikon ajan käynyt useaan otteeseen poliisin kanssa neuvonpitoa lukuisista minuun kohdistuneista väitteistä. Yhdessäkään näistä keskusteluissa ei ole tullut esille mitään, mikä viittaisi minun syyllistyneen mihinkään rikokseen tai edes sen yritykseen.

– Poliisilla ei ole tutkinnassa yhtään minuun kohdistuvaa rikosepäilyä enkä ole ollut poliisin kuultavana rikoksesta epäiltynä. Syyttömyyttäni epäilevät mediat voivat tarkistaa syyttömyyteni Helsingin poliisista. Lisäksi olen tilannut itsestäni mm. rikostaustaotteen sekä tietoni poliisin rekisteristä, jotka voin julkistaa kaikille sitä haluaville medioille Metsäketo kertoo.

– Minuun kohdistunut julkisuus on ollut erittäin mittavaa niin medioissa kuin erinäisillä nettipalstoilla. Valitettavasti kaikki kirjoitukset eivät ole olleet asiallisia, vaan joukkoon on mahtunut myös monia virheellisiä ja jopa kunniaani loukkaavia artikkeleita ja kirjoituksia. Viimeksi tänään olen joutunut viemään erään blogikirjoituksen viranomaisten tietoon.

– Kaiken tämän myllerryksen keskellä olen saanut myös runsaasti positiivisia viestejä ja haluankin antaa niistä erityisen suuret kiitokseni, Metsäketo kertoo.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat