Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Lintilä ja Vanhanen närkästyivät Ylelle: ”Ei petä koskaan”

Lehtikuva / Vesa Moilanen
Toimitusministeristön elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.).

Ylen A-Studion Talk-ohjelmassa puitiin tänään, mitkä puolueet pääsevät yhteisymmärrykseen talouskysymyksistä ja millaista talouspolitiikkaa seuraava hallitus alkaa tehdä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Keskustelemassa olivat kansanedustajat Antti Lindtman (sd.), Jani Mäkelä (ps.), Maria Ohisalo (vihr.) ja Juhana Vartiainen (kok.).

Keskustan edustajaa ei paikalla ollut. Tämän ovat noteeranneet Twitterissä sapekkaasti niin elinkeinoministeri Mika Lintilä kuin keskustan entinen puheenjohtaja Matti Vanhanen.

– Yle A-Studio on sitten päättänyt ettei Keskustalla ole tulevalla eduskuntakaudella roolia taloudessa. Laitettiin Suomi kuntoon, mielenkiintoinen valinta jälleen Yleltä, Lintilä kirjoittaa.

– Ohjelman loppu oli kaiken huippu: ”kaipaisitko Keskustaa, huomenna käsittelemme Keskustan tulevaisuutta…”, Matti Vanhanen vastaa Lintilälle.

– Ehkä olisi syytä modifioida: ”YLE ei petä koskaan”, Lintilä heittää Vanhaselle mukaellen vanhaa murjaisua ”Kepu pettää aina”.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
12.4.2021
HSY:n hallitus ryhtyy savustamaan eroamasta kieltäytynyttä toimitusjohtajaa ulos – pitää erottamista poliittisena jahtina
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE