Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Maria Loima Heinäluoman kabinettiin

Euroopan parlamentti

Europarlamentaarikko Eero Heinäluoman (sd.) kabinetissa Brysselissä aloittaa elokuussa uutena viestinnästä ja hallinnosta vastaavana avustajana valtiotieteiden maisteri Maria Loima.

Demokraatti.fi/STT

Loima on viestintäosaaja, joka on viime vuosina johtanut sekä markkinointitiimiä yksityisen sektorin palveluksessa että omaa yritystoimintaansa digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin parissa. Hänen valtiotieteiden maisterintutkintonsa painottui käytännöllisen filosofian pääaineen lisäksi poliittiseen viestintään ja EU-tutkimukseen.

– On unelmien täyttymys ja suuri kunnia päästä osaksi Heinäluoman kabinettia Brysseliin. Odotan kovasti töiden alkamista ja sosialidemokraattisen liikkeen eteen työskentelyä eurooppalaisessa viitekehyksessä, Loima toteaa.

Politiikan parissa Loima on toiminut esimerkiksi SDP Helsingin varapuheenjohtajana, aktiivisena puolueen ohjelmatyön tekijänä ja vahvistaen useita suuria kampanjoita.

– Vuosi parlamentissa on ollut työntäyteinen ja koronakriisi on tuonut pöydälle vielä isompia kokonaisuuksia. Tällaisessa ajassa viestinnän merkitys erityisesti korostuu. Minulle on tärkeää, että äänestäjät saavat selkeää tietoa siitä, mitä Euroopassa päätetään. Olen erittäin tyytyväinen, että saan Loiman vahvan viestinnän asiantuntemuksen osaksi tiimiäni, kertoo Heinäluoma.

Maria Loima aloittaa viestinnän ja hallinnon tehtävissä elokuussa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
29.7.2020
Tässäkö on uusi hoitajamitoitus? – kokoomus ajautui Kainuun korpeen EU-politiikkansa kanssa
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE