Politiikka

Mikael Jungner paljastaa: Hakkarainen yritti suudella minua – ”Hieman sai pyyhkiä Teuvon kuolaa”

Kari Hulkko
Kari Hulkko
Kari Hulkko

SDP:n entinen puoluesihteeri ja kansanedustaja, viime viikolla puolueesta eronnut Mikael Jungner paljastaa Facebookissa kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) yrittäneen suudella häntäkin vuonna 2011.

– Loppuvuodesta 2011 oltiin ravintolassa. Teuvo Hakkarainen, Sinuhe Wallinheimo ja minä. Teuvo pyysi tanssimaan. En lähtenyt, osittain siksi että soitossa oleva biisi oli ns. hidas. Teuvo veti kädestä tanssilattialle. Yritti sitten nostaa vyötäröstä. Ei auttanut. Lopuksi koitti suudella mutta sekin meni ohi, Jungner kirjoittaa.

– Ei tuosta suurta vahinkoa syntynyt. Hieman drinkki läikkyi ja poskelta sai pyyhkiä Teuvon kuolaa. Ymmärrän silti hyvin, miten ahdistavalta moinen hyökkäys tuntuu, yllättäen, kesken työrupeaman ja vielä eduskuntatalossa. Se että nainen joutuu vuonna 2017 pelkäämään moista lähestymistä on väärin. Se että moista joutuu pelkäämään eduskunnassa on kansallinen häpeä, hän vielä jatkaa.

Hakkaraisen käyttäytyminen viime viikolla eduskunnan pikkujouluissa on herättänyt eilen ja tänään paljon julkista kohua ja paheksuntaa, unohtamatta tietysti rikosilmoituksia.

Hakkarainen tarttui viime viikolla eduskunnan kuppilassa kansanedustaja Veera Ruohoa (kok.) väkisin niskasta kiinni ja yritti suudella tätä. Hakkarainen oli juhlimassa pikkujouluja. Tapahtumalla on useita silminnäkijöitä.

Veera Ruoho päätti rikosilmoituksen tekemisestä tiistaina. Hän kertoo olleensa tapahtumahetkellä kuppilassa istuntotauolla.

– Minä en ollut viettämässä pikkujouluja, olin tauolla istunnosta. En ollut päihtynyt, enkä edes juhlimassa. Olin töissä, Ruoho sanoo.

Hakkarainen on tähän mennessä saanut teostaan varoituksen niin puhemieheltä kuin perussuomalaiselta eduskuntaryhmältä. Lisäksi hän erosi itse puolueen varapuheenjohtajan paikalta.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat