Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Uutiset

Nakkilan Eläkkeensaajat vaativat vaalirauhaa – Tulevaisuudessa vaalihäirintä on estettävä

Eetu Bragge
Rikottu SDP:n vaalimainos Nakkilan Kukonharjassa

Kuntavaalien aikana rikottiin paljon vaalien ulkomainoksia kaikkialla maassa. Myös muuta vaalihäirintää esiintyi enemmän kuin aiemmin. Nakkilan Eläkkeensaajat vetoavatkin vaalirauhan puolesta.

Pertti Rajala

Demokraatti / Satakunta

Kuntavaalien 2021 aikana myös Nakkilassa esiintyi ennen kokematonta ja valitettavaa vaalihäirintää. Tienvarsimainoksia tärveltiin ja ne joutuivat tihutyön kohteeksi. Osa ikäihmisistä koki pelkoa ja joutui todistamaan sellaista tilannetta, jossa demokraattisen päätöksenteon malli kyseenalaistettiin ja normaali poliittinen toiminta poljettiin lokaan.

”Vetoamme vaalirauhan saavuttamiseksi”

Nakkilan Eläkkeensaajissa ikävä ja valitettava tilanne on tiedostettu ja siitä on keskusteltu yhdistyksessä. Keskustelun tuloksena laadittiin vetoomus vaalirauhan saavuttamiseksi.

–Järjestönä vetoamme Nakkilan vanhusneuvostossa edustettuina oleviin tahoihin vaalirauhan saavuttamiseksi sekä sen ylläpitämiseksi kotikuntamme alueella tulevaisuudessa. Vapaalle päätöksenteolle ja mielipiteen ilmaisulle tulee antaa tilaa ja arvostaa sitä suomalaisessa yhteiskunnassa, samalla voimakkaasti estää vaalihäirintä ja mahdolliset kielteiset lieveilmiöt, Nakkilan Eläkkeensaajien vetoomuksessa todetaan.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE