Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Nasima Razmyar eduskunnan startup-ryhmän puheenjohtajaksi

Nora Vilva

Ryhmä valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Nasima Razmyarin (sd.) ja varapuheenjohtajiksi Markku Siposen (kesk.) sekä Noora Fagerströmin (kok.).

Demokraatti

Demokraatti

– Me suomalaiset saamme olla ylpeitä startupeistamme, jotka luovat lisää työpaikkoja, vauhdittavat talouskasvua sekä kehittävät innovaatioita aikamme kriittisimpiin ongelmiin, kuten ilmastonmuutokseen. Suomen startupit ovat jo nyt merkittävä osa elinkeinorakennettamme. Ryhmän tarkoituksena on pitää startup-kysymyksiä esillä eduskunnassa sekä käydä jatkuvaa vuoropuhelua kasvuyrittäjien ja sidosryhmien kanssa, Razmyar kommentoi tiedotteessa.

Viime kaudella puheenjohtajina olivat keskustan Juha Sipilä ja SDP:n Riitta Mäkinen.

– Aktiivista toimintaa on syytä jatkaa, kun innostuneita edustajia on näin paljon. Startup-ryhmä toimii eduskunnassa yli puolue- sekä oppositio-hallitus-rajojen. Odotan innolla tulevaa yhteistyötä, Razmyar sanoo.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE