Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Piispa Laajasalon talousepäselvyyksistä tutkintapyyntö poliisille

Lehtikuva

Poliisi on vastaanottanut tutkintapyynnön Helsingin piispan Teemu Laajasalon julkisuudessa esillä olleista talousepäselvyyksistä. Helsingin poliisin viestintäjohtajan, ylikomisario Juha Hakolan mukaan rikosilmoituksen on tehnyt yksittäinen kansalainen.

Demokraatti.fi

– Asiaa arvioidaan Helsingin poliisissa. Tämä on perinteinen juttu, jos ja kun julkisuuteen nousee tällainen asia, joka aiheuttaa mielekiintoa, yleensä poliisi saa kahdesta viiteen rikosilmoitusta, Hakola sanoo.

Laajasalon talousepäselvyydet nousivat julkisuuteen sen jälkeen, kun Helsingin hiippakuntavaltuuston puheenjohtaja Johanna Korhonen oli tehnyt niistä selvityspyynnön.

Epäselvyydet liittyvät muun muassa luottokortin käyttöön ajalta, jolloin Laajasalo työskenteli Helsingin seurakuntayhtymässä. Korhonen on lisäksi pyytänyt selvitystä Laajasalon aiemmasta liiketoiminnasta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
27.2.2020
Sanna Marin sanoo Demokraatin pääministerihaastattelussa, että hallitus ei tee politiikkaa uutisotsikoiden mukaan – ”Hallituskausi on nelivuotinen ja tässä ajassa pitää valmista tulla”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE