Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Presidentin isännöimät Kultaranta-keskustelut alkavat – teemana Suomi ja Eurooppa muuttuvassa maailmassa

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Tasavallan presidentti Alexander Stubb isännöi Kultaranta-keskusteluja tänään ja huomenna Presidentinlinnassa. Ulko- ja turvallisuuspoliittisen keskustelutapahtuman aiheena on Suomi ja Eurooppa muuttuvassa maailmassa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Kultaranta-keskustelut alkavat tänään kansainvälisellä päivällä, jossa esillä ovat Euroopan tulevaisuus ja sen rooli globaalissa geopolitiikassa. Ohjelmassa on kolme paneelikeskustelua. Ensimmäisessä keskustelussa Stubb ja Alankomaiden presidentti Mark Rutte tarkastelevat muun muassa globaaleja kehityskulkuja sekä Euroopan suuntaa Europarlamenttivaalien jälkeen.

Päivän toisessa keskustelussa aiheena on Euroopan sisäinen dynamiikka. Keskustelijoina ovat ulkoministeri Elina Valtonen, Liettuan ulkoministeri Gabrielius Landsbergis ja Norjan ulkoministeri Espen Barth Eide.

Päivän päättää keskustelu Euroopan globaalista roolista. Keskustelemassa ovat Latvian ulkoministeri Baiba Braze, Puolan ulkoministeri Radosław Sikorski ja EU:n kansainvälisistä kumppanuuksista vastaava komissaari Jutta Urpilainen.

Yle näyttää keskustelut suorassa erikoislähetyksessä kello 13.15 alkaen. Lähetystä voi seurata Yle TV1:ssä, Yle Areenassa ja Yle.fi:ssä. Yle näyttää myös aiemmin päivällä suorana Kultaranta-keskustelujen mediatapaamisen Yle Areenassa sekä Yle.fi:ssä kello 12.15 alkaen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE