Proggispodden

Proggispodden avsnitt 1 – Vad hände riktigt i Tammerfors?

Foto: Jacob Åberg
Rebecca Åkers och Jacob Storbjörk är värdar för Proggispodden.

ABL har glädjen att lansera Proggispodden: ”Svenskfinlands enda progressiva podd” med Jacob Storbjörk från Jakobstad och Rebecca Åkers från Korsholm som värdar. Förra veckan publicerades redan en teaser om partikongressen i Tammerfors och nu är det dags att diskutera vilka beslut som har fattats.

ABL

 

 

Gästerna i poddens första avsnitt är riksdagsledamot Johan Kvarnström från Raseborg och FSD:s fullmäktigeordförande Folke Sundman från Helsingfors. FSD:s riksdagsledamot får svara på frågan om hur det känns att ha blivit invald i partifullmäktige. Partiveteranen Sundman har länge deltagit i programarbetet och ett viktigt diskussionsämne gäller partiets linje. Kongressen godkände både ett politiskt program och ett principprogram. Hur gick det med motionerna på partikongressen?

Tippade Rebecca och Jacob rätt i personvalen? Det och mycket annat framgår av avsnitt 1.

 

 

Dela denna artikel

Kommentarer

Artiklar kan kommenteras i ett dygn efter publicering. Använd ett sakligt och respektfullt språk: administratörerna förbehåller sig rätten att vid behov radera opassande kommentarer och förhindra skribenten från att kommentera vidare.

Sähköpostiosoitteesi

Mer om ämnet

Mest lästa

Senast

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE