Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Saarikko: “Älkää hajottako sotea”

LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN
Keskustan puheenjohtaja, toimitusministeristön valtiovarainministeri Annika Saarikko.

Hallitusneuvotteluita on käyty nyt yli 60 päivää. Se on pitkä aika, kirjoittaa keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko Facebookissa.

Demokraatti

Demokraatti

Hän sanoo, ettei silti aio hoputtaa hallituksen muodostaja Petteri Orpoa (kok.) tai muita Säätytalolle kokoontuneita puoluejohtajia.

– Keskusta antaa hallitusneuvottelijoille työrauhan. Heillä on aikaa ja heillä on vastuu. Toivon, että Suomi saa parhaan mahdollisen hallitusohjelman. Annamme sille mahdollisuuden. Arvelen kuitenkin, että kyllä siitä meillä sanomista riittää. Kun ohjelma vihdoin valmistuu, käymme sen tarkasti, kohta kohdalta ja asia asialta läpi – ja sitten Keskustasta kuuluu kyllä, Saarikko kirjoittaa.

– Siksi toivon myös, että Säätytalolla on kuultu hyvinvointialueiden perjantainen viesti. Aluehallitusten puheenjohtajien kannanotto oli otsikoitu ”Hyvinvointialueet toimivat mainettaan paremmin.”

Saarikko toteaa, että heidän viestinsä oli, että sote-uudistukselle on annettava aikaa ja että muutos kohti parempaa palveluissa on alkanut.

– Eli arvon hallitusneuvottelijat, älkää hajottako sotea, älkää leikatko ihmisten terveyspalveluita, mutta avittakaa uudistus vielä paremmaksi, Saarikko sanoo.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE