Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

SDP:n Näkkäläjärvi: Vaalien jälkeen kauniit puheet unohtuvat ja Purra jatkaa leikkaamista sakset kädessä

LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Kun eurovaalit lähestyvät, hallituksesta kuuluu erikoisia kommentteja, sanoo SDP:n puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi.

Demokraatti

Demokraatti

– Vielä aiemmin keväällä kaikki hallituspuolueet seisoivat yhtenä rintamana puolustamassa epäoikeudenmukaisia päätöksiään. Eurovaalien lähestyessä kuulemme hallituspuolueiden riveistä yhä erikoisempia ulostuloja. Ensin valtiovarainministeri Purra väläytti, että Kouvolan päivystyksen sulkeminen voidaan sittenkin vielä perua, ja nyt RKP:n puheenjohtaja Henriksson haluaa perua hallituksen päätöksen poistaa toisen asteen maksuttomuus, Näkkäläjärvi sanoo tiedotteessa.

Puoluesihteerin mukaan jo kertaalleen tehtyjen päätösten perumisen tavoittelu on kaukana uskottavasta ja kertoo hallituspuolueiden kasvavasta vaalipaniikista.

– Kun hallituspuolueiden puheenjohtajat ilmoittavat kannattavansa sellaisten päätösten perumista, joita ovat itse olleet hyväksymässä, on selvää, että kyse on puhtaasti vaalipaniikista. Vaalien jälkeen nämäkin kauniit puheet unohtuvat ja Purra jatkaa leikkaamista sakset kädessä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE