Politiikka

”Tällaiseen jymyyn ei kyllä moni puolue pääse!” – sinisten ”iso paljastus” -tempaus kohahdutti: ”Hyvä vedätys!”

Lehtikuva
Lehtikuva

Sininen tulevaisuus -puolue julkaisi tänään ”isona paljastuksena” logonsa ja näkökulmansa siitä, että siniset on ”uudistusmielinen konservatiivipuolue”.

Tiedotustilaisuus ehti herättää huomiota ennen sen alkamista, koska puolue puhui mediakutsussaan ”isosta paljastuksesta”.

Siniset onnistuivatkin houkuttelemaan mediaa sankoin joukoin paikalla ja varastamaan huomiota eduskunnan muilta tapahtumilta. Useat mediat lähettivät tilaisuudesta suoraa lähetystä. Sosiaalisessa mediassa sinisten tempaukseen on suhtauduttu monella tavalla.

Valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikoski kommentoi Twitter-tilillään.

”Olipa siniset hyvä vedätys! Logon paljastamista seurasi koko valtakunnan media. Samaan aikaan toisaalla eduskunnassa esim. oppositio sai kaikessa hiljaisuudessa vaatia valiokunnalle lisäaikaa soterahoituksen miettimistä varten.”

Vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja Paavo Arhinmäki pui asiaa kahdella twiitillä.

”Huh huh, nyt kyllä oli jymypaljastus! Tällaiseen jymyyn ei kyllä moni puolue pääse! Sinisten logo on S-kirjain! Eipä olisi arvannut. Ja siniset on ”uudistusmielinen konservatiivipuolue”. Kyllä tällaisia jymypaljastuksia kannatti hehkuttaa jo etukäteen. Politiikkako tylsää?”

”Olihan tämä onnistunut veto, tavallaan. Media juoksi ”jymypaljastuksen” perässä, jolloin oppositio sai samaan aikaan ihan rauhassa kritisoi sitä, miten demokratialla pyyhitään pöytää eduskunnassa.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat