Politiikka

Vahvistus Kansalaispuolueesta: Tutkintapyyntö on tehty

– En oikein haluaisi kommentoida. No joo siis, kyllä kai se on pakko sanoa, että sellainen on tehty. En halua yhtään enempää tästä puhua. Tämän verran voin sanoa, Kansalaispuolueen hallituksen jäsen Tuula Komsi vastaa Demokraatille kysymykseen, onko Paavo Väyrysestä tehty tutkintapyyntö.

Tutkintapyyntö poliisille koskee kansalaispuolueen nyt erotetun jäsenen Väyrysen toimintaa. Kansalaispuolue on tänään esittänyt Väyrystä kohtaan kovia syytöksiä ja väitteitä.

”Euroopan parlamentin jäsen Paavo Väyrynen on erotettu kansalaispuolueesta tilinkäyttöön liittyvien väärinkäytösten ja vaaliraharikkomusten vuoksi”, Kansalaispuolue tiedotti tänään.

Komsi on yksi tiedotteeseen liitetyistä yhteyshenkilöistä.

Komsin mukaan asia on vakava.

– Väärinkäytökset ovat ongelma, että niitä on ylipäätään tehty tässä mittaluokassa, Komsi sanoo.

Kansalaispuolueesta on aiemmin kerrottu Demokraatille, että tapaukseen liittyvät summat olisivat ”viisinumeroisia”.

”Ilmeisesti kysymys on siitä, että Väyrynen on siirtänyt Suomen linja -tukiyhdistykseltään varoja Kansalaispuolueelle lainana. Sen jälkeen puolueen tililtä on siirretty varoja Väyrysen valitsijamiesyhdistykselle avustuksena. Käsittääkseni nykyinen puoluejohto ei hyväksy kyseistä velkasuhdetta”, Väyrysen presidentinvaalikampanjan päällikkö Seppo Hauta-aho kertoi tänään Helsingin Sanomille.

– Tuo ei ole koko totuus, mutta tottahan tuo on. Tuo osaltaan vastaa, vaikka ei olekaan ihan koko totuus, Komsi kommentoi Hauta-ahon lausuntoa.

Mitä ajattelette tällä hetkellä Paavo Väyrysestä?

– Nyt on pakko sanoa, että en kommentoi.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat