Politiikka

Vihreä poliitikko haukkuu Matti Putkosen pystyyn: ”Silkkaa laskelmoivaa k***päisyyttä, alhaista hyväksikäyttöä ja oksettavaa”

Lehtikuva
Lehtikuva

Perussuomalaiset järjesti torstaina tiedotustilaisuuden ”tuulivoimaevakoista”. Info pidettiin puoluetoimistolla Helsingissä. Asiasta syntyi kohua jo etukäteen.

Tilaisuuden järjestänyt Matti Putkonen toisti jo aiemmin viikolla medialle lähettämässään kutsussa kertomansa väitteen, jonka mukaan kymmenet perheet ovat joutuneet lähtemään kodeistaan, jotka sijaitsevat infraäänen altistusalueella. Putkosen mukaan ”vakavalla altistusalueella” asuu yli 600 000.

Yhdeksänlapsisen perheen isä Ilpo Forsman kertoi tilaisuudessa, että perhe jätti kotinsa tuulivoimaloiden aiheuttamien oireiden vuoksi.

— Vaimolla ja nuorimmalla lapsella oli tajuttomuus- ja poissaolokohtauksia, minulla alkoi raajat puutua, oli polviongelmia, kyynärpääongelmia, rinnassa muljahteli, hän kertoi.

Isä oli silminnähden liikuttunut tilaisuudessa.

Sanat eivät riitä kuvaamaan iljetystäni.

Vihreiden helsinkiläinen kuntapoliitikko, kaupunginhallituksen jäsen Hannu Oskala ottaa tapaukseen kantaa Facebookissa. Oskalan mukaan perheenisän tuska on selvästi todellinen.

”Riippumatta siitä onko sen syntymekanismi se minkä hän sen arvelee olevan. Sympatiani ovat heidän puolellaan, toivottavasti asiat ratkeavat parhain päin.”

Oskalan varsinainen kritiikki kohdistuu Matti Putkoseen, perussuomalaisten puoluetoimiston työntekijään. Oskala käyttää kovaa kieltä.

”Sen sijaan se tapa, jolla Matti Putkonen valjastaa tämän epätoivoisen ihmisen vetämään persujen vaalivankkuria on silkkaa laskelmoivaa kusipäisyyttä, alhaista hyväksikäyttöä ja oksettavaa.

”Sanat eivät riitä kuvaamaan iljetystäni. Tämä on täysin ennennäkemätöntä suomalaisessa poliittisessa kentässä. Tällaista odottaisi Hymyltä tai Seiskalta, mutta että hallituspuolueelta!”

Oskalan päivitys päättyykin kipakasti.

”Häpeäisivät edes. Matti Putkonen, miten te kehtaatte ja kehtaattehan te.”

Oskala kertoo omilla verkkosivuillaan olevansa muun muassa ”musiikin moniottelija” ja cityvihreä betoninhalailija.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat