Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Ulkomaat

New Yorkin pommittaja jäi kiinni tulitaistelun jälkeen

Kuvat ja valvontakameran videokaappaus esittävät epäiltyä Ahmad Khan Rahamia. Hänet pidätettiin eilen. 

New Yorkin ja New Jerseyn pommi-iskuista epäilty jäi kiinniNew Yorkin ja New Jerseyn pommi-iskuista epäilty mies on otettu kiinni tulitaistelun jälkeen Lindenissä New Jerseyssä, kertovat amerikkalaiset uutiskanavat. Jo aiemmin poliisi julkisti afganistanilaissyntyisen Ahmad Khan Rahamin nimen ja kuvan.

Uutiskanava CNN:n mukaan Rahami haavoittui tulituksessa.

Linden sijaitsee heti Elizabethin lounaispuolella, missä Rahamin tiedetään asuneen. Poliisi löysi viime yönä Elizabethin rautatieasemalta epäilyttävän paketin, jossa oli useita omatekoisia räjähteitä. Yksi räjähteistä laukesi, kun pommiryhmä yritti purkaa sitä, mutta kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä.

Rahamia epäillään osallisuudesta Chelsean kaupunginosassa Manhattanilla New Yorkissa tehtyyn pommi-iskuun sekä New Jerseyssä räjähtäneeseen putkipommiin. New Yorkin iskussa haavoittui lievästi 29 ihmistä, jotka kaikki ovat jo päässeet sairaalasta.

New Jerseyn räjähde oli piilotettu roskikseen, joka sijaitsi merijalkaväen hyväntekeväisyystapahtuman reitillä. Tapahtuman alkua oli kuitenkin siirretty, mikä saattoi pelastaa ihmishenkiä, sillä räjähdys ei vaatinut uhreja.

STT-AFP, New York

 

Lisää aiheesta

 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE