Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

”Aivan uskomatonta setäilyä” – Kansanedustaja niittasi puoluetoverinsa maan rakoon, sai itse lastillisen kritiikkiä

Lehtikuva
Eero Lehti.

Kansanedustaja Eero Lehden (kok.) lausunnot Ilta-Sanomissa liittyen puoluetoverinsa Elina Lepomäen eilisiin sote-ulostuloihin ovat herättäneet sosiaalisessa mediassa arvostelua.

Demokraatti.fi

– Lepomäki luulee olevansa viisaampi kuin koko ryhmä yhteensä. Lepomäen elämänkokemuksella en ryhtyisi tässä asiassa mestaroimaan, Lehti arvioi Ilta-Sanomissa.

SDP:n entinen puoluesihteeri ja kansanedustaja, mutta sittemmin puolueesta eronnut Mikael Jungner kommentoi twitterissä Lehden itse mestaroineen ”milloin mitäkin mistä ei tiennyt, kunnes antoi periksi ja hiljeni”.

Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkäläjärvi puolestaan reagoi Lehden lausuntoon toteamalla ”Hyvänen aika. Tämä kansanedustaja Eero Lehden vähättelevä kommentti on kyllä aivan uskomatonta setäilyä”.

– Taas yksi setämies tulee kertomaan kuinka nuorempi nainen ei voisi asioita ymmärtää. Tämäkin voisi olla hyvä syy kaataa niin kuin koko , seinäjokelainen kaupunginvaltuutettu Tuomas Ojajärvi (vihr.) kommentoi.

Eero Lehden kommentti liittyy Lepomäen eilen eduskunnassa pitämään tiedotustilaisuuden, jossa hän ilmoitti vastustavansa hallituksen sote-uudistusta. Lepomäen mukaan hallituksen sote-malli ei muun muassa tule saavuttamaan taloudellisia tavoitteita ja potilaiden hoitoonpääsy tulee jopa vaikeutumaan nykyisestä. Hän ilmoitti sen takia äänestävänsä todennäköisesti hallituksen sote-pakettia vastaan.

Otsikkoon lisätty maininta Lehden saamasta arvostelusta. 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE