Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

”Ehkäpä meille poliitikoillekin välillä huumoria suodaan” – Pääministeri Marin selvensi some-päivitystään Ylen haastattelutunnilla

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kommentoi Yle Radio Suomen Pääministerin haastattelutunnilla Instagram-päivityksensä herättämää julkista keskustelua.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Jokainen asia mitä teen, kirjoitetaan nykyään lehteen. On se sitten, että leivon, juoksen tai päivitän sosiaaliseen mediaan jonkun päivityksen. No se on tietenkin lehdistön tehtävä, Marin totesi ja piti sitä pääministerin asemasta johtuen luonnollisena.

Marin korjasi tulkintaa, jonka mukaan hänen boomer-aiheinen Instagram-päivityksensä, jossa siteerattiin Benjamin Peltosen sanoitusta, olisi liittynyt vanhempien ikäpolvien arvosteluun. Sana boomer viittaa alkujaan sodanjälkeisiin suuriin ikäluokkiin.

– Päinvastoin. Kunnioitan suuresti sitä työtä mitä he ovat tehneet tämän yhteiskunnan eteen. He ovat rakentaneet hyvinvointivaltiota ja itse arvostan sitä ja sosialidemokraatit sitä erittäin korkealle arvostavat.

Marinin mukaan laulun sanat viittasivat ennen muuta viikolla käytyyn keskusteluun hänen vapaa-aikansa viettämisestä.

– Se ei ollut kuitti millekään ikäpolvelle vaan ehkä ennen muuta sille, että kaikesta nykyään niin herkästi loukkaannutaan.

– Ehkäpä meille poliitikoillekin välillä huumoria suodaan eikä sitä kokonaan pois kitketä, Marin totesi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE