Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

EK:n uusi hallitus valittu – Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila työvaliokuntaan

Lehtikuva

Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n edustajisto valitsi tänään kokouksessaan uuden hallituksen vuodelle 2021. Sen puheenjohtajaksi valittiin diplomi-insinööri Jaana Tuominen. Varapuheenjohtajana jatkaa Keskon pääjohtaja Mikko Helander ja toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Pintos Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Pere.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

EK:n hallituksessa on mukana vaikuttajia etenkin eri alojen yrityksistä mutta myös rehtori Ilkka Niemelä Aalto-yliopistolta. Sen työvaliokunnasta löytyy muun muassa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila. Yle ei ole ollut mukana EK:n hallituksessa ainakaan kahtena edellisenä vuotena.

EK:n hallituksen uusi puheenjohtaja Jaana Tuominen on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän on ennen valintaansa työskennellyt mm. Fiskarsin ja Pauligin toimitusjohtajana. Tällä hetkellä hän on Finnairin hallituksen jäsen ja toimii neuvonantajana muutamalle yritykselle. Tuomisen kausi EK:n puheenjohtajana alkaa 1.1.2021.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE