Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Erkki Liikasen johtama selvitysryhmä pohtii rahapelituottojen vähenemisen vaikutuksia

Jukka-Pekka Flander

Rahapelituottojen vähenemiseen varaudutaan selvittämällä niiden yhteiskunnallista merkitystä julkisen talouden ja rahapelituotoista rahoitusta saavien yhteisöjen näkökulmasta. Opetus- ja kulttuuriministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, maa- ja metsätalousministeriö sekä valtiovarainministeriö ovat asettaneet työryhmän selvittämään asiaa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Tällä hetkellä Veikkaus tilittää rahapelitoiminnan tuotot ministeriöille, joista ne jaetaan eteenpäin edunsaajille. Hallitus on linjannut, että tänä vuonna tuoton aleneminen kompensoidaan täysimääräisesti ja ensi vuonna viime vuoden tasoisena.

Selvitysryhmän puheenjohtajaksi on kutsuttu Suomen Pankin entinen pääjohtaja Erkki Liikanen. Muita jäseniä ovat Liisa Hyssälä, Kalevi Kivistö, Osmo Soininvaara ja Ulla-Maj Wideroos.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
26.1.2021
Maksatko mielelläsi lisää veroja vai oletko siihen valmis? Piru asuu yksityiskohdissa – näin EVAn analyysi johti harhaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE