Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Frank Williams on kuollut – ”Legenda ja ikoni lajissamme”

Lehtikuva

Formula ykkösten Williams-tallin perustaja ja tallia pitkään tallipäällikkönä johtanut Frank Williams on kuollut, talli tiedotti sunnuntaina. Sunnuntaina aamulla kuollut brittiläinen Williams oli 79-vuotias.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

-  Williams Racingin on suureksi surukseen ilmoitettava perustajamme Sir Frank Williamsin poismenosta. Sir Frank oli legenda ja ikoni lajissamme, ja hänen poismenonsa päättää erään aikakauden tallissamme ja formula ykkösissä. Hän oli ainoa laatuaan ja todellinen pioneeri, Williams-talli kertoi.

Williams ja hänen tyttärensä Claire jättivät formulat viime vuoden syyskuussa, kun he myivät tallin yhdysvaltalaissijoittajille. Frank Williams loi tallista yhden F1:n mahtitekijöistä, ja hänen aikanaan talli voitti 16 maailmanmestaruutta: yhdeksän valmistajien ja seitsemän kuljettajien titteliä. Yksi niistä oli Keke Rosbergin kuljettajien MM vuonna 1982.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE