Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Halla-aho tulistui keskustalle, syyttää puoluemediaa valemediaksi – ”Minulta saisi paljon parempaa konsultaatiota kuin Tekiriltä”

Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Facebookissa keskustalaisia kommentteja liittyen julkisuudessa esillä olleeseen rikostutkintaan.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Kaksi miestä on vangittu epäiltynä perussuomalaisten Keski-Suomen vaalipäällikön Pekka Katajan murhan yrityksestä. Toisilla miehistä on taustaa perussuomalaisissa.

Twitterissä juuri epäiltyjen tausta on nostattanut tunteita pintaan, minkä voi tarkistaa esimerkiksi alla olevasta perussuomalaisten Suomen Uutiset -lehden päätoimittajan ja keskustan kansanedustaja Mikko Kärnän tviiteistä:

 

– Perussuomalaisten aktiivi ja kaupunginvaltuutettu yritetään murhata. Rikoksesta epäillään tällä hetkellä henkilöitä, jotka eivät kuulu perussuomalaisiin vaan vastustavat perussuomalaisia. Kepun valemedia Suomenmaa, samoin kuin kepun vähemmän terävä pää (Kärnä&co) ja erilaiset apuraha-antifalaiset, pyrkii kääntämään asiat päälaelleen ”totuuden säästeliäällä käytöllä”, kuten parlamentaarisissa piireissä on tapana sanoa, Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

– Jos olisin kepu, kiinnittäisin perussuomalaisten ”äärioikeistokytkentöjen” sijaan huomiota siihen, että kepulaisia valtuutettuja siirtyy perussuomalaisten riveihin eri puolilla maata, Halla-aho muun muassa jatkaa.

Hän syyttää keskustan ”heiluttavan puudelina häntää” punavihreässä hallituksessa.

– Minulta saisi paljon parempaa konsultaatiota kuin Tekiriltä ja vieläpä ilmaiseksi., Halla-aho päättää kirjoituksensa.

Tällä hän viittaa kohuun, joka nousi valtiovarainministerinä toimineen Katri Kulmunin (kesk.) viestintäkoulutuksesta, jota Tekir antoi.

Perussuomalaisten aktiivi ja kaupunginvaltuutettu yritetään murhata. Rikoksesta epäillään tällä hetkellä henkilöitä,…

Julkaissut Jussi Halla-aho Maanantaina 14. syyskuuta 2020

 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
26.1.2021
Maksatko mielelläsi lisää veroja vai oletko siihen valmis? Piru asuu yksityiskohdissa – näin EVAn analyysi johti harhaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE