Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Heittikö keskusta Hoskosen ulos? – Kurvinen Uutissuomalaiselle: ”Hannu ei ilmoittautunut keskusteluun etukäteen”

LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri väitti tiistaina iltapäivällä Twitterissä, että keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen olisi ”heittänyt” kansanedustaja Hannu Hoskosen (kesk.) (kuvassa vasemmalla) ulos eduskunnan suuresta salista kesken välikysymyskeskustelun.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Hoskonen on perussuomalaisten tavoin EU:n elpymispakettia vastaan.

Hoskonen kiistää Uutissuomalaiselle Meren väitteet siitä, että Kurvinen olisi patistellut hänet ulos salista käsittelyssä olleen aiheen vuoksi.

– Valiokunnan kokous venyi yli 14:n, enkä ollut ilmoittautunut istuntoon etukäteen. Paikkoja salissa on rajoitetusti koronan vuoksi. Puheenvuoroni aion pitää normaalisti, kun vuoroni tulee ja miehistö salissa vaihtuu, Hoskonen sanoi ennen iltapäiväkolmea Uutissuomalaiselle.

– Kirjauduin läsnäolevaksi, varasin puheenvuoron ja lähdin pois.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kurvinen kertoo Hoskosen tarjonneen hänelle paikkansa vapaaehtoisesti. Istuntosalissa olevien kansanedustajien määrää on rajattu koronan vuoksi keskustan ryhmän osalta kymmeneen.

– Hannu on tervetullut keskusteluun halutessaan. Hannu ei ilmoittautunut keskusteluun etukäteen, joten hän ei ollut (saliin mahtuvien kansanedustajien) listassa, Kurvinen viestitti Uutissuomalaiselle tiistai-iltapäivällä.

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallitus vastaa parhaillaan täysistunnossa perussuomalaisten, kristillisdemokraattien ja nyt-liikkeen eduskuntaryhmien jättämään välikysymykseen EU:n 750 miljardin euron elpymisvälineestä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Pääkirjoitukset
3.3.2021
Vielä vuosi sitten kilisteltiin, mutta kyltit kertoivat jo, mitä tuleman pitää
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE