Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Uutiset

Helsingin kansanedustajat saivat omat nimikkoyrittäjänsä

Arja Jokiaho

Helsingin Yrittäjät on nimennyt kaikille helsinkiläisille kansanedustajille oman nimikkoyrittäjän, joka auttaa, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä.

Demokraatti

Demokraatti

– Nimikkoyrittäjäverkoston kautta välitämme päättäjille tietoa yrittäjyydestä ja päätösten konkreettista vaikutuksista yrittäjyyteen. Nimikkoyrittäjän tehtävänä on antaa kansanedustajalle tietoa yrittäjän arjesta ja kertoa, mitä yrittäjyyden edistämiseksi kannattaisi tehdä, Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala kertoo tiedotteessa.

Osana Suomen Yrittäjien ja sen aluejärjestöjen vaikuttamistyötä kaikille kansanedustajille nimetty vuodesta 2015 alkaen omat nimikkoyrittäjät. Toiminnan tarkoituksena on, että kansanedustaja saa yrittäjästä luottokontaktin ja luontevan yhteyden yrittäjyyden ytimeen.

Helsingin Yrittäjien mukaan nimikkoyrittäjätoiminta on osoittautunut toimivaksi tavaksi välittää tietoa arjesta päätöksentekoon.

–  On tärkeää, että yrittäjien ääni tulee kuulluksi suoraan kansanedustajille ja edustajilla on tietoa päätösten käytännön vaikutuksista yritysten toimintaan. Toivottavaa on, että yhteydenpito nimikkoyrittäjän kanssa on jatkuvaa, toteaa Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen, joka toimii myös itse nimikkoyrittäjänä.

SDP:n kansanedustajista Elisa Gebhardin nimikkoyrittäjä on Johannes Hesso (Innosta personal trainer), Eveliina Heinäluoman Tarja Kivilahti (Konsultointitoimisto Tarja Kivilahti), Nasima Razmyarin Riitta Hämäläinen-Bister (Deviation Finland Oy), Timo Harakan Timo Saranpää (Sadanpäämies Oy / Kon-Tiki Tours) ja Tuula Haataisen nimikkoyrittäjä on Aino Sainio (Fysi Partners Finland Oy).

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE