Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Helsinki avaa rokotuspisteen Messukeskukseen

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Helsinki avaa uuden koronarokotuspisteen Pasilassa Messukeskuksen hallitiloissa ensi viikolla. Sairautensa takia riskiryhmiin kuuluvien rokotukset alkavat tiloissa keskiviikkona.

Demokraatti.fi/STT

Messukeskus ei ota vastaan ajanvarauksia, vaan rokotusaikojen varaamisesta vastaa Helsingin kaupunki. Rokotusten ajanvaraus alkaa maanantaina, ja ajan voi varata verkossa osoitteessa koronarokotus.hel.fi tai soittamalla ajanvarausnumeroon 09 310 46300 arkisin kello 8-18.

Ajanvarausnumerossa on käytössä takaisinsoittopalvelu.

Ajan voivat varata tänä vuonna 65–69 vuotta täyttävät, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila.

Tänä vuonna 80 vuotta täyttävien ja sitä vanhempien helsinkiläisten rokotukset jatkuvat. Myös heidän omaishoitajansa, joilla on omaishoidon tuen päätös, saavat rokotteen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
4.3.2021
Vaalijohtaja: Tiedot vaalivirkailijoiden saamisesta rohkaisevia – terveysasioiden ohella puolueet ja ehdokkaat joutuvat pohtimaan myös taloutta
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE