Urheilu

Hyviä uutisia Markkasen tilanteesta

LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel
Lauri Markkanen (kuva otettu 26.10.).
LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel
Lauri Markkanen (kuva otettu 26.10.).
LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel
Lauri Markkanen (kuva otettu 26.10.).

Koripallon NBA:ssa pelaava Lauri Markkanen jätti Chicago Bullsin ja San Antonio Spursin välisen ottelun kesken loukkaantumisen takia. Bulls kertoo Twitterissä suomalaistulokkaan nyrjäyttäneen vasemman nilkkansa.

Aloituskokoonpanossa ollut Markkanen ehti olla kentällä reilut 15 minuuttia, jonka aikana hän heitti kuusi pistettä ja kahmi kaksi levypalloa.

Kovin murheelliselta tilanne ei kuitenkaan näytä.

– Hän (Markkanen) sanoo olevansa toiveikas, että pystyy pelaamaan Oklahoma City Thunderia vastaan hoidettuaan nilkkaansa kolme päivää, kertoi pelin jälkeen Twitterissä Chicago Tribunen toimittaja K.C. Johnson.

Twitteristä on nähtävissä myös video, josta näkee, että Markkanen pystyy varaamaan jalalleen pian loukkaantumisen jälkeen.

Keskiviikkona Markkanen jätti harjoitukset väliin reisivamman takia. Hän palasi harjoitusvahvuuteen torstaina ja oli myös eilen kentällä, kun Bulls kohtasi Indiana Pacersin.

Bullsille rökäletappio.

Bulls hävisi Markkasen kesken jättämän ottelun Spursille pistein 94–133. Eniten pisteitä Bullsille nakuttivat Robin Lopez sekä Bobby Portis, jotka molemmat heittivät 17 pistettä. Lopezille kirjattiin neljä levypalloa, Portisille kuusi.

Portis oli vauhdissa myös eilen, kun hän teki 20 pistettä ja kahmi 11 levypalloa Bullsin hävitessä Pacersille pistein 87–105.

Markkasen kanssa keskiviikon harjoituksista huilannut Lopez puolestaan teki eilisessä ottelussa vain kolme pistettä ja kahmi viisi levypalloa.

Viime kaudella länsilohkon finaalissa pelanneen Spursin paras pistemies oli puolestaan varhain tänään Suomen aikaa päättyneessä ottelussa Pau Gasol, joka teki 21 pistettä. Hän kahmi myös 10 levypalloa ja ylsi siten tupla-tuplaan.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat