Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Ulkomaat

Iran ilmoitti valmiudesta ydinneuvotteluihin

Iran ilmoitti maanantaina olevansa valmis jatkamaan ydinneuvotteluita viime viikolla tehtyjen luonnosehdotusten pohjalta.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Viime viikolla Iran palasi neuvottelupöytään Itävallan Wienissä, jossa tavoitteena oli elvyttää vuonna 2015 solmittu ydinsopimus useita kuukausia kestäneen tauon jälkeen.

Keskiviikkona maa esitti kaksi luonnosehdotusta, jotka saivat Yhdysvallat ja Wienin neuvotteluihin osallistuneet Euroopan maat syyttämään Irania kelkan kääntämisestä ja aiemmin esitettyjen kompromissien hylkäämisestä.

Maanantaina Iranin ulkoministeriön edustaja Saeed Khatibzadeh syytti muita neuvotteluosapuolia syyllistämisestä. Hän huomautti lehdistötilaisuudessa, että ehdotukset ovat neuvoteltavissa.

- Luonnollisesti odotamme toisen puolen mielipidettä teksteistä ja sitä, onko heillä oikeaa vastatarjousta tehtävänä kirjallisesti, hän sanoi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE