Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Talous

It-yhtiö Tieto sai yt-neuvottelut päätökseen – vuoden loppuun mennessä irtisanotaan enintään 190 työntekijää

It-palveluja tuottavan Tiedon Suomea koskeneet yt-neuvottelut ovat päättyneet ja yhtiö vähentää niiden seurauksena enintään 190 työpaikkaa vuoden loppuun mennessä. Yt-neuvottelujen tuloksesta uutisoi Tivi.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Tieto ei itse ole tiedottanut yt-neuvottelujen päättymisestä, mutta viestintäpäällikkö Kia Haring vahvisti Tivin tiedot STT:lle.

Yhtiö kertoi huhtikuussa vähentävänsä maailmanlaajuisesti noin 700 työntekijää, joista enintään 210 työpaikkaa Suomen toimipisteistä.

Neuvottelut liittyvät uuteen strategiaan, jonka Tieto julkisti helmikuussa. Yhtiö aikoo lähivuosina palkata 2 500–3 000 uutta työntekijää maailmanlaajuisesti muun muassa data-analyytiikan, tekoälyn, designin ja ohjelmistokehityksen tehtäviin. Tiedolla on maailmanlaajuisesti noin 15 000 työntekijää, joista 3 700 Suomessa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
29.5.2020
Kaarlo Simojoki on hoitanut satoja alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja peliriippuvaisia: ”Oletko nähnyt yhtään tukikonserttia juoppojen puolesta?”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE