Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

”Jos vihreiltä ei oteta avainsalkkuja pois…” – Halla-aho haukkuu vihreät fanaatikkoliikkeeksi

Lehtikuva / Vesa Moilanen

Perussuomalaiset ilmoittaa, ettei puolue ole tyytyväinen ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) selityksiin siitä, mitä Isis-perheiden hakemisesta al-Holin leiriltä on sovittu ja kenen kanssa. Haaviston selvitys kelpasi eilen ulkoasianvaliokunnan muille jäsenille mutta ei perussuomalaisille.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Ministeri ei vastannut siihen peruskysymykseen, miksi valiokunnalta salattiin hänen todelliset tarkoitusperänsä ja ne oli kerrottu vain presidentille ja valtioneuvostolle, valiokunnan puheenjohtaja Mika Niikko (ps.) totesi kuulemisen jälkeen.

Perussuomalaisten mukaan näyttää, ettei asia jää tähän. Puolue viittaa tiedotteessaan Iltasanomien saamiin sähköposteihin, jotka paljastavat, että on syytä epäillä Haaviston puhuneen muunneltua totuutta ja toimineen itsevaltaisesti.

– Hallituskumppaneiden on syytä ymmärtää, että vihreät on fanaatikkoliike, joka ei koe, että säännöt koskisivat heitä. Jos vihreiltä ei oteta avainsalkkuja pois, samaa tullaan näkemään koko vaalikausi. Vihreiden kannattajia tämä miellyttää, tuskin muita, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi tiedotteessa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE