Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Junaliikenteen Helsingissä pysäyttänyt häiriö on ohi

Lehtikuva

Helsingissä junaliikenteen tänään aamupäivällä pysäyttänyt häiriö on ohi, kertoo Fintrafficin rataliikennekeskus. Junaliikenne on käynnissä ja kulkee lähes normaalissa aikataulussa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Fintrafficin mukaan lähiliikenne palautui normaaliaikatauluun noin tunnissa vian päättymisestä. Tilanne ei vaikuttanut kovinkaan monen kaukojunan aikatauluihin. Kello 14.30 aikaan kaukojunista myöhässä olivat vain Vaasaan menevä vuoro noin 6 minuuttia ja Pieksämäelle menevä noin 20 minuuttia.

Liikenne ehti olla pysähdyksissä lähes tunnin. Vika alkoi tänään noin kello 9.55. Rataliikennekeskus tiedotti noin kello 10.50, että vika on korjattu.

Häiriö vaikutti sekä lähijuna- että kaukojunaliikenteeseen. Rataliikennekeskuksesta kerrottiin aamukymmenen jälkeen, että junaliikenne oli kokonaan pysähdyksissä Helsingin Oulunkylän ja Espoon Leppävaaran kohdalta Helsingin keskustan suuntaan.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE