Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Jussi Saramo väläyttää peukkua ansiosidonnaisen ”euroistamiselle” – ”Siinähän on myös hyviä puolia, jotka ovat hyvin perusteltuja”

LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Opetusministeri Jussi Saramo sanoo Säätytalolla, että on optimistisin mielin sen suhteen, että neuvottelut saadaan maaliin.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Työllisyystoimista Saramo sanoi, että olennaista on se, että toimet oikeasti toimivat ja ne perustuvat parhaaseen tietoon.

Ansiosidonnaisen ”euroistamisesta” eli siitä että työssäoloehto ei määräytyisi jatkossa työtuntien, vaan kertyneen palkan mukaan, ministeri sanoo, että kaikki ovat valmiita kehittämään nykyjärjestelmiä toimivammiksi.

– Se on hyvä esimerkki siitä, että siinähän on myös hyviä puolia, jotka ovat hyvin perusteltuja. Sellaisia olemme tietenkin valmiita tarkastelemaan. Mutta se että vain yksipuolisesti leikataan valmiiksi heikoissa tilanteessa olevilta ihmisiltä, se ei ole järkevää.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE