Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Urheilu

Kaarle Tapper johtaa kahden purjehduspäivän jälkeen olympialaisten Laser-luokassa

Lehtikuva

Kaarle Tapper jatkaa mainioita suorituksiaan Tokion olympialaisten purjehdusvesillä. Tapper on kahden kilpailupäivän ja kolmen lähdön jälkeen Laser-luokan kärjessä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Suomalaispurjehtija nappasi maanantain kahdesta lähdöstä sijat kolme ja 14. Sunnuntain avauslähdössä Tapper oli sijoittunut toiseksi.

Tapperilla on viisi pistettä, kun Kroatian Tonci Stipanovicilla ja Kyproksen Pavlos Kontidesilla niitä on yhdeksän. Sunnuntain avauslähdön voittanut Ranskan Jean-Baptiste Bernaz on neljäntenä.

Maanantain lähdöissä voittoihin purjehtivat Montenegron Milivoj Dukic ja Ruotsin Jesper Stålheim, joilla ei kuitenkaan ole muita sijoituksia kärkikymmenikköön.

Laser-luokassa kisataan yhteensä kymmenen lähtöä sekä mitalilähtö.

Tuuli Petäjä-Sirén on kahden kilpailupäivän ja kuuden lähdön jälkeen sijalla 14 purjelautailun RS:X-luokassa. Yhdeksän vuoden takainen olympiahopeamitalisti oli samalla sijalla myös sunnuntain jälkeen.

Maanantain avauslähdössä Petäjä-Sirén otti toistaiseksi parhaan sijoituksensa purjehdittuaan kuudenneksi. Seuraavissa lähdöissä hän otti sijat 11 ja 13.

RS:X-luokan kärjessä ovat regatan puolivälissä Ranskan Charline Picon ja Britannian Emma Wilson 14 pisteellä.

Tänään suomalaispurjehtijoista on tulessa myös Tuula Tenkanen, jonka Laser Radial -luokassa on ohjelmassa kaksi lähtöä. Tenkanen on sunnuntain kahden lähdön jälkeen kokonaistilanteessa neljäntenä

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE