Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Kaius Niemi Milttonille

LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER
Kaius Niemi.

Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja Kaius Niemi siirtyy konsulttiyritys Milttonin palvelukseen. Milttonin tiedotteen mukaan Niemi aloittaa kesäkuussa kasvu- ja teknologiajohtajana sekä osakkaana. Hänen tehtävänään on kasvattaa yrityksen verkostoa ja neuvonantajajoukkoa kansainvälisesti.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Niemi kertoo tiedotteessa, että häntä kiehtovat Milttonilla yrityksen laaja-alaisuus ja sen asiantuntijoiden taustojen kirjavuus. Häntä myös kiinnostaa se, miten digitalisaatio ja uudet teknologiat muuttavat asiantuntijatyötä, viestintää ja vuorovaikutusta.

- Käsillä on poikkeuksellisen mielenkiintoinen vaihe, jossa yhteiskuntien avaintoimijoilla voi olla riski kääntyä ajattelussaan sisäänpäin globaalien kriisien puristuksissa. Pärjääminen kuitenkin edellyttää yhä laajempaa ymmärrystä maailmasta, jota teknologia, geopolitiikka, ympäristökysymykset ja talous muovaavat, Niemi sanoo tiedotteessa.

Niemi erosi Helsingin Sanomien vastaavan päätoimittajan tehtävästään sen jälkeen, kun oli viime marraskuussa ajanut autollaan humalassa Sanomatalon parkkihallissa. Hän sai huhtikuussa tuomion törkeästä rattijuopumuksesta. Tuomio on lainvoimainen.

Helsingin Sanomia julkaiseva Sanoma on STT:n pääomistaja.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE