Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Ulkomaat

Kanada hyväksyi Pfizerin rokotteen myös lapsille

LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Kanadan terveysviranomaiset kertoivat keskiviikkona, että maa on hyväksynyt Pfizer-Biontechin koronarokotteen käyttöön myös lapsille 12 vuoden iästä ylöspäin.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Kanada on ensimmäinen maa, joka hyväksyy Pfizerin rokotteen käyttöön myös lapsille.

Terveysviranomaisten mukaan tutkimustiedot osoittavat, että rokotteen käyttö lapsille on yhtä turvallista kuin aikuisillekin.

Intian viranomaiset puolestaan lupasivat miljardeja dollareita lisää rahaa, jotta maan koronarokotuksia saataisiin nopeutettua.

Intian hallitus laajensi viime viikolla rokotusohjelmansa koskemaan kaikkia aikuisia, mutta monissa osavaltioissa rokotteista on ollut pulaa.

Koronatartuntojen määrä on kasvanut Intiassa räjähdysmäisesti. Asiantuntijat ovat varoittaneet, että jos tartuntamäärät jatkavat kasvuaan, saatetaan maassa toukokuun lopulla raportoida puoli miljoonaa tartuntaa päivässä.

Lähes 1,4 miljardin asukkaan Intiassa on raportoitu yli 20,6 miljoonaa koronatartuntaa, kertoo Johns Hopkinsin yliopiston koronaseuranta. Koronaan liittyviä vainajia on yli 200  000.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE