Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Kansanedustaja suuttui oluen hinnasta

Istock

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) toteaa tiedotteessaan käyvänsä kuumana oluen ”ryöstöhinnoista” jääkiekon MM-kisoissa.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Kärnä sanoo saaneensa viime päivinä kymmeniä yhteydenottoja tukijoiltaan, jotka kokevat tulleensa MM-kisoissa ryöstetyksi.

– Onhan tämä sikamaista. Ensin ihmiset ostavat kisoihin kalliit liput, matkustavat paikan päälle ja sen jälkeen heidät putsataan viimeisiä lantteja myöten törkeän korkealla kaljan hinnalla. Jääkiekko on Suomen kansallisurheilua ja keskioluen nauttiminen on monelle oleellinen osa lajin seuraamista. 9 euroa normaalista oluttuopista on aivan kohtuuton hinta. Siinä on monella itku silmässä pisuaarilla, kun joutuu pohtimaan seuraavan oluen ostamista. Tällä kaikella tulee olemaan pitkäaikaiset vaikutukset Tampereen imagoon, Kärnä sanoo tiedotteessan.

Kärnä katsoo, että Tampereen määräävässä markkina-asemassa olevat ravintolat ovat päässeet sanelemaan kaljan hinnan koko kaupungille.

– Oluen hinnat on saatava Tampereella välittömästi alas. Helsingistä sentään löytyy 4 euron tuoppeja kisaturisteille edelleen, plussat nyt kerrankin Helsingille.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE