Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Keravan torstain tapahtumat poliisin selvittelyssä – 18-vuotiasta epäillään murhasta

LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Poliisi tutkii Keski-Uudellamaalla Keravalla viime torstaina tapahtunutta epäiltyä henkirikosta. Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi maanantaina tapaukseen liittyen 18-vuotiaan miehen murhasta epäiltynä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Poliisi kertoo saaneensa viime viikolla hätäkeskukselta kiireellisen tehtävän asuntoon Keravan Santaniitynkadulle. Asunnosta löytyi kuollut mies, jolla oli ulkoisia väkivallan merkkejä. Poliisin mukaan epäilty tekijä otettiin kiinni samana päivänä.

Tekoa tutkitaan murhana siihen liittyvien erityispiirteiden vuoksi. Poliisin mukaan tapaukseen ei kuitenkaan liity erityistä raakuutta tai julmuutta.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo, että epäiltyä on kuultu ja tämä on alustavasti myöntänyt teon. Tyynelän mukaan uhri oli jonkun verran epäiltyä tekijää vanhempi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Pasi Kuoppamäki

Kolumnit
12.5.2021
Valtaosalla suomalaisia on aiempaa enemmän talletuksia – monessa tapauksessa olisi kaikkien osapuolien kannalta järkevää laittaa raha kiertämään
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE