Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Keskustan Kurvinen kolumnissaan: Hallitus on Sipilän linjalla

Lehtikuva / Markku Ulander
Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen.

Marinin hallitus jatkaa Sipilän linjaa, on otsikoitu Ilkka-Pohjalaisessa julkaistu keskustan eduskuntaryhmän Antti Kurvisen kolumni.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Kansainväliseen epävarmuuteen emme juuri voi vaikuttaa. Kotimainen talous- ja työllisyyspolitiikka sen sijaan on omissa käsissämme. Nyt jos koskaan Suomessa tarvitaan enemmän yhteistyötä ja vähemmän vastakkainasettelua. Sopimisen kykyä mitataan etenkin työmarkkinoilla. Toivottavasti lopuissakin neuvotteluissa pystytään maamme vientiä turvaaviin, mutta samalla oikeudenmukaisiin palkkaratkaisuihin, Kurvinen muun muassa kirjoittaa.

Kurvinen toteaa, että hallitus on jo aiemmin päättänyt esimerkiksi investointien tuplapoistojen mahdollistamisesta sekä teollisuuden sähköveron alentamisesta EU:n sallimaan minimiin.

– Tätä työllistävää yrittäjyyspolitiikkaa on kehysneuvotteluissa jatkettava. Nimenomaan tällä linjalla Suomi nousi viime vaalikaudella Sipilän johdolla. Ja samalla linjalla Suomi pärjää nyt Kulmunin ja Marinin vedolla. Uudet työpaikat luodaan myös tulevaisuudessa ennen muuta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, Kurvinen kirjoittaa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Marja Luumi

Työmarkkinat
26.10.2020
”Uho tuntuu jatkuvan, tämä on aivan absurdi ajatus” – Paperiliiton Vanhala ihmettelee Metsäteollisuuden Hollménin puheita ”tyhjältä paperilta” lähtemisestä
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE