Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Ulkomaat

Kiinaan rakennetaan jättimäistä, 4 000 henkilön koronakaranteenikeskusta

Lehtikuva

Kiinassa rakennetaan kiireen vilkkaa suurta koronakaranteenikeskusta maan pohjoisosassa sijaitsevan Shijiazhuangin kaupungin laitamille. Rakennustyöntekijät tekevät töitä vuorokauden ympäri saadakseen mahdollisimman nopeasti valmiiksi tuhansia huoneita sisältävän keskuksen.

Valtiontelevisio CCTV:n mukaan keskukseen on määrä mahtua 4  000 ihmistä, kunhan se valmistuu. Rakennustyö alkoivat viime viikon puolivälissä.

Kiina on kertonut saaneensa koronavirustilanteen pitkälti hallintaan maan sisällä, mutta pienet, paikalliset tautikeskittymät ovat saaneet kiinalaisviranomaiset muun muassa määräämään tietyille alueille massatestauksia ja tiukkoja koronarajoituksia.

Koronavirustilanne on heikentynyt viime viikkoina monessa maassa. Virukseen liittyviä kuolema on maailmanlaajuisesti raportoitu jo yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Politiikka
23.2.2021
Eduskunnan turvallisuusjohtaja vuosi itse Sipilän tapausta koskevat turvakameranauhat medialle – pääsihteeri Paavola: ”Tämä on häneltä poikkeuksellinen päätös”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE