Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Musiikki

Kirjazz & Blues soi Valkeakoskella tänäkin vuonna – korona typisti tapahtuman yksipäiväiseksi ja siirsi sen elokuun loppuun

Työväen Musiikkitapahtuma ry
Akaalainen Jake’s Blues Band täydentyy tänä vuonna laulaja-lauluntekijä Maria Hännisellä.

Kirjazz & Blues järjestetään Valkeakoskella myös tänä vuonna. Kirjaslammen tanssilavan valtaava musiikkitapahtuma kuitenkin siirrettiin koronavirustilanteen vuoksi heinäkuusta elokuun loppuun. Ohjelmaa on karsittu ja tapahtuma on poikkeuksellisesti yksipäiväinen.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Työväen Musiikkitapahtuma ry kertoo tiedotteessa, että lauantaina 29.elokuuta lavalle nousevat Sami Saari & Jazzpojat -yhtye, bluesrock-yhtye Jake’s Blues Band ja Elina Hjelt & Pertti Puusaari Duo.

”Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies ja on siitä syystä koonnut yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa”, tiedotteessa kuvaillaan Sami Saari & Jazzpojat -yhtyettä.

Akaalainen Jake’s Blues Band taas on pitkän linjan bluesrock-yhtye, jonka musisointia on kuultu jo vuodesta 1992 asti. Yhtye on tarjoillut ”komean kitaroinnin siivittämää Texas-soudia” klubeilla ja festareilla sekä Suomessa että ulkomailla. Tänä vuonna trio täydentyy laulaja-lauluntekijä Maria Hännisellä, joka on monen instrumentin varressa häärivä ”musiikin sekatyöläinen”.

Elina Hjelt & Pertti Puusaari Duon puolestaan kerrotaan vievän kuulijan bluesin alkulähteille tarjoamalla perinteistä akustista country ja delta bluesia, jolla ominaista ovat sorminäppäily, resonaattorikitarat ja slide-soitto. Bluesin lisäksi duon soitossa on kaikuja vanhasta gospel-musiikista.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE