Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Kumpula-Natrin kabinetti sai uusia jäseniä

Jukka-Pekka Flander / SDP

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin (sd.) toimistossa on kesän ja syksyn aikana aloittanut uusina erityisavustajina Johannes Mikkonen sekä Gary Klaukka, ja kotimaan avustajaksi palaa Anu Rajajärvi.

Demokraatti

Demokraatti

Ajatushautomo Demos Helsingin vanhemman asiantuntijan tehtävistä erityisavustajaksi siirtynyt Johannes Mikkonen vastaa kabinetissa digitalisaatioon ja tekoälyyn liittyvistä tehtävistä.

Mikkosella on useiden vuosien kokemus teknologian yhteiskunnallisten vaikutusten tutkimuksesta sekä reilun datatalouden, syrjimättömän tekoälyn ja ihmiskeskeisen digitaalisen hallinnon edistämisestä ja tukemisesta Suomessa sekä kansainvälisesti.

Lisäksi tiimissä aloittaa lokakuussa entinen Demo Finlandin toiminnanjohtaja Gary Klaukka, joka vastaa kansainvälisen kauppapolitiikan ja energia- ja ilmastopolitiikan tehtävistä.

Hän on työskennellyt aiemmin kansainvälisesti demokratian edistämisen parissa muun muassa eri puolueiden sekä järjestöjen strategia- ja ohjelmatyössä sekä toiminut esimerkiksi ulkopoliittisena neuvonantajana Iso-Britannian Labour -puolueelle.

Erityisavustajien lisäksi kotimaan avustajaksi palasi elokuussa Anu Rajajärvi. Hän siirtyy tiimiin Demarinaisten toiminnanjohtajan tehtävistä.

Kabinetin nuorina vahvistuksina aloittavat harjoittelijat Miku Kuuskorpi ja Minea Laalo. He työskentelevät erityisesti viestinnän, hallinnon ja poliittisen työn parissa.

Kabinetissa jatkavat kabinettipäällikkö Jesse Jääskeläinen sekä erityisavustaja Sara Mattson.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE