Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

Lapin Demarien syyskokous nimesi 65 ehdokasta aluevaaleihin

Istock

Syyspiirikokous pidettiin hotelli Luostotunturin tiloissa 27.-28.11. ja piirikokouksessa hyväksyttiin myös aluevaaliohjelma.

Paulus Toropainen

Demokraatti / Lappi

Kokouksessa nimettiin 65 aluevaaliehdokasta ja piirikokous antoi piirihallitukselle valtuuden nimetä lisää ehdokkaita ennen ehdolle asetteluajan päättymistä. Piirin puheenjohtajan jatkaa Maria-Riitta Mällinen Rovaniemeltä ja varapuheenjohtajina jatkavat Martti Rauhala Torniosta sekä Maria Viinikka Kemistä.

Piirikokouksen julkilausumassa kerrotaan palveluiden alueellisen saavutettavuuden tärkeydestä. Päivystyksen jatko kahdessa keskussairaalassa ja Kemissä ja Rovaniemellä sekä Ivalon terveyskeskuksessa on tulevaisuuden palvelujen kannalta erityisen tärkeätä. Tulevaisuuden hyvinvointialueella palveluja on vietävä kuntiin ja alueelliseen saavutettavuuteen on kiinnitettävä huomiota palveluverkkoa rakennettaessa.

Lapin Demarit painottavat aluevaaliohjelmassaan alueellisen laajan yhteistyön tärkeyttä. Yhteistyötä on tehtävä kuntien ja hyvinvointialueen välillä. Lisäksi henkilöstön saatavuuden ja hoidon turvaamiseksi on onnistuttava tekemään yhteistyötä oppilaitosten ja muiden hyvinvointialueiden kanssa.

 

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE