Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Uutiset

Lapin Sosialidemokraatit kutsuvat muut Lapissa toimivat puolueet yhteistyöhön paremman Lapin puolesta

iStock
Luminen maisema Rovaniemellä Joulupukin kylässä joulukuussa 2017.

Lapin sosialidemokraatit kiittävät perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurua (sd.) sydämellisesti hänen ponnisteluistaan Länsi-Pohjan keskussairaalan synnytysosaston ja Lapin matkailun hyväksi.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Syyspiirikokouksensa kannanotossa Lapin Sosialidemokraatit kutsuvat muut Lapissa toimivat poliittiset piirijärjestöt avoimeen ja reiluun kanssakäymiseen lappilaisten ihmisten paremman arjen puolesta.

”Tulevaisuuden Lappi on vahva vain silloin, kun kaikki ihmiset joka puolella Lappia ovat yhtä tärkeitä ja pääsemme aidon dialogin kautta tekemään parempaa tulevaisuutta”, piirikokous toteaa.

”Lapin Sosialidemokraatit ponnistelevat jatkuvasti kahden päivystävän keskussairaalan puolesta ja siinä työssä tarvitsemme koko Lapin yhteistyötä. Lapin Sosialidemokraattien mielestä yksi vahva hallinto ja kaksi päivystävää keskussairaalaa takaavat kaikkien lappilaisten hoidon parhaimmin. Siihen työhön kutsumme mukaan kaikki Lapissa toimivat puolueet.”

Ilmastonmuutos on koronapandemian lisäksi Lapin matkailun suurimpia tulevaisuuden haasteita, Lapin Sosialidemokraatit arvioivat.

”Tätä varten koko Euroopan laajuinen yhteinen ilmastopolitiikka on elinehto Lapin matkailuelinkeinon tulevaisuudelle. Uudistukset on tehtävä oikeudenmukaisesti niin, että ihmisten liikkuminen ei vaikeudu”, piirikokous linjaa.

Lapin Demarit kertovat valmistautuvansa kuntavaaleihin hyvissä asetelmissa. Ehdokashankinta on hyvällä mallilla ja tavoitteena on parantaa asemia vuoden 2017 tilanteeseen nähden.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
26.1.2021
Maksatko mielelläsi lisää veroja vai oletko siihen valmis? Piru asuu yksityiskohdissa – näin EVAn analyysi johti harhaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE