Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Työmarkkinat

Loimaan kassalla on nyt puoli miljoonaa jäsentä

iStock

Yleinen työttömyyskassa YTK eli Loimaan kassa on noussut jäsenmäärältään yli puolen miljoonan. YTK kertoi saaneensa maanantaina 201 uutta jäsentä, jolloin rajapyykki ylittyi.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Suomen suurimmalla työttömyyskassalla on jäsenenään jo lähes joka neljäs suomalainen palkansaaja. YTK ei ole kytköksissä mihinkään ammattiliittoon.

YTK kertoo, että kassa on suosittu etenkin nuorten keskuudessa. Viime vuosina yli puolet jäsenkasvusta on tullut alle 35-vuotiaista, ja jäsenistön keski-ikä on laskenut kymmenellä vuodella sitten vuoden 2011. Nyt jäsenten keski-ikä on 39 vuotta, kun se tuolloin oli 49.

–  Ihmisiä liittyy meille kaikilta aloilta, aina opettajista it-alan ammattilaisiin, teollisuutta ja rakentamista unohtamatta, sanoo YTK:n asiakkuus- ja viestintäjohtaja Ilona Kangas tiedotteessa.

Kassa sai viime vuonna ylimääräisen ryöpsähdyksen uusia jäseniä, kun koronakriisi pahensi työttömyyttä ja johti laajoihin lomautuksiin. Viime vuonna kassaan liittyi yli 87  000 uutta jäsentä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE