Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Työmarkkinat

Merimies-Unioni: Vastaava murhenäytelmä on estettävä Suomessa

Istock

Merimies-Unioni toivoo, että risteilyliikenne matkustajille avattaisiin mahdollisimman pian, 1.6.2020, kuten Suomen Varustamot on esittänyt.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Suomen Varustamot on esittänyt yhdessä sen jäsenvarustamoiden kanssa, että lähimerenkulun henkilöliikenne avattaisiin rajoitetusti ja hallitusti 1.6.2020 alkaen määräaikaisilla poikkeustoimenpiteillä.

Toimenpiteiden laadinnassa on otettu huomioon EU-komission 13.5.2020 antamia ohjeita turvalliseen lomamatkailuun ja matkailualan elvytykseen.

Suomalaisilla matkustaja-aluksilla työskentelee noin 4 800 henkeä ja rahtialuksilla 1 900 henkeä. Yhteensä reilu 7 300 merenkulkijaa.

Merimies-Unioni toteaa tiedotteessaan, että yhtäkään työpaikkaa ei ole varaa menettää. Merimiesten ohella tärkeää on säilyttää ja pitää huolta satamissa tehtävistä töistä.

Ruotsissa laivayhtiö Tallink Silja joutui jo irtisanomaan 450 henkeä Ruotsin lipun alla olevilta aluksilta. Vastaava murhenäytelmä pitää Merimies-Unionin mukaan estää Suomessa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Toimituksen kommentit
23.1.2021
Kokoomus havittelee vaalivoittoa – Lissun on syytä olla varuillaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE