Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

”Minun oli kirjoitettava tästä aiheesta, ja tehtävä se juuri nyt”

Jukka-Pekka Flander
Kansanedustaja Johan Kvarnström (sd.).

Kansanedustaja Johan Kvarnström (sd.) jakaa ajatuksiaan Nato-jäsenyydestä blogikirjoituksessa. Kun tulee aika äänestää kyllä tai ei, hän kertoo kirjoituksessaan äänestävänsä kyllä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Minun oli kirjoitettava tästä aiheesta, ja tehtävä se juuri nyt, sanoo Kvarnström, joka nosti turvallisuuspoliittisen tilanteen muutoksista käydyssä lähetekeskustelussa esiin muun muassa ydinaseita ja asekauppaa koskevat kysymykset, sekä Suomen ja Ruotsin samanlaisten valintojen tärkeyden.

– Lähetekeskustelun jälkeen me kansanedustajat olemme kuulleet aiheeseen asiantuntijoita hieman eri määrin ja laajuudessa. Saamamme tieto, analyysit ja arviot eivät ole kaikilta osin julkista tietoa. Omalta osaltani voin hyvin yleisellä tasolla todeta, että se yleiskuva, jonka olen näissä yhteyksissä kuullut, puoltaa jäsenyyttä. Asia on kuitenkin monitahoinen, Kvarnström sanoo tiedotteessaan.

Hän kirjoittaa blogikirjoituksessaan, että jäsenyyden keskeiset perustelut tunnetaan hyvin näinä päivinä ja että hän keskittyy siksi tarkastelemaan paljolti sitä, mitä hän pitää parhaina vasta-argumentteina.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE