Musiikki

Mitä ihmettä? – Remu&Hurriganesilta uusi albumi, keikkaa pukkaa!

Remu&Hurriganesin uuden albumin kansi.
Remu&Hurriganesin uuden albumin kansi.
Remu&Hurriganesin uuden albumin kansi.

Perjantaina, marraskuun 18. päivä julkaistaan Remu & Hurriganesin uusi, englanninkielinen albumi Electric Play. Tätä ei ehkä ole osattu odottaa, mutta totta se on: Remu is back!

Ja millaisena legendaarinen 1970-luvun kansainvälisestikin menestynein suomalainen yhtye ja hänen solistinsa palaavat?  Sellaisena kuin se opittiin tuntemaan alun perin, 1970-luvun alussa: rockyhtyeenä, kertoivat juuri yhtyeen promoottorit.

Ihan tällaisena Remu Aaltosta ei ole kuultu koskaan. Tuntuu ja kuulostaa siltä, että Electric Play on nimensä veroinen albumi. Siihen kerrotaan ikuistetun paljon kokeneen, paljon nähneen ja paljon antaneen, mutta yhä voimissaan olevan rock-ikonin sähköinen leikki – Electric Play.

Vierailevina tähtinä albumilla esiintyvät Ile Kallio, kitara, Michael Monroe, huuliharppu & laulu, Tatu Mannberg, kitara ja Hannu Sormunen, kitara ja taustalaulu.

Niin albumilla kuin keikoillakin Remu & Hurriganes –kokoonpanon muodostavat Remu Aaltonen, laulu & lyömäsoittimet, Arska Rautajoki, rummut, Nipa Niilola, kitarat & taustalaulu, Antti Rautajoki, kitarat ja Jaska Ylä-Rautio, basso.

Levyn julkaisee pitkän linjan musiikkituottaja Hannu Sormusen uusi yhtiö Lasso Entertainment Oy ja se julkaistaan sekä CD:nä, digitaalisena että vinyylinä. Albumin ennakkomyynti alkaa perjantaina. Se julkaistaan CD-levynä ja diginä 18.11., ja LP-vinyylilevynä 2.12. Albumin nimibiisi Electric Play julkaistaan singlenä perjantaina.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat