Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Naantalin törkeistä seksuaalirikoksista syytetyt hevosyrittäjät vapautettu tutkintavankeudesta

LEHTIKUVA / RONI LEHTI

Naantalissa hevostallia pitänyt, törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäilty pariskunta on vapautettu tutkintavankeudesta, kerrotaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Käräjäoikeus on tänään määrännyt miehen teknisin välinein valvottuun tehostettuun matkustuskieltoon. Hänen on pysyttävä kilometrin säteellä asuintilaltaan Naantalissa eikä hän saa ottaa yhteyttä epäiltyjen rikosten uhreihin.

Käräjäoikeuden mukaan nainen vapautettiin tutkinnanjohtajan päätöksellä jo keskiviikkona, eikä häneen kohdistu enää pakkokeinoja.

STT ei ole vielä tavoittanut tutkinnanjohtajaa kommentoimaan vapauttamisia ja sitä, ovatko pariskuntaan kohdistuvat rikosepäilyt edelleen ennallaan.

Vuonna 1979 syntynyt nainen ja 1975 syntynyt mies vangittiin 28. toukokuuta todennäköisin syin epäiltyinä törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2013–2016 Naantalissa.

Turun Sanomien tietojen mukaan kymmeniä tyttöjä ja nuoria naisia olisi joutunut eriasteisten seksuaalitekojen kohteiksi tallilla kymmenen vuoden aikana. Asiassa on tehty useita rikosilmoituksia. Poliisi on kertonut, että tapauksessa on selkeitä viitteitä muun muassa törkeistä seksuaalirikoksista.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE