Politiikka

Niinistöltä täyslaidallinen: ”Valtaan takertuva pääministeri, härskisti valtaansa lobbarien hyväksi hyödyntävä valtiovarainministerin puolue…”

Lehtikuva
Lehtikuva

Vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö haukkuu Facebook-päivityksessään suorasanaisesti koko hallitusrivistön.

”Huolestuttavinta viime päivien uutisoinnissa hallituksen uusista toilailuista on se, että vihoviimeinenkin luottamus hallituksen pyrkimykseen miettiä kaikkien suomalaisten yhteistä etua on kaikkoamassa.”

Niinistö viittaa toimittaja Lauri Nurmen kirjan kohuväitteisiin ja sote-uudistuksen lobbauskohuihin.

”Nurmi arvioi koko kesäkuisen ”hallituskriisin” teatteriksi. Sipilän tavoite koko ajan olikin jatkaa kokoomuksen kanssa Soinin sirpaleryhmän tuella. Ainoastaan presidentti ei halunnut leikkiä Sipilän pillin mukaan, eduskunnalle Sipilä kuitenkin esitti tietämättömyyttään, arvioi Nurmi.”

”Sotessa gallupkiimassa oleva kokoomus ajattelee nyt voitonriemuisena voivansa jyrätä heikon pääministerin”, Niinistö tulittaa.

Ja jatkaa samalla suoralla linjalla.

”Ja tällaista piiri pieni pyörii -sirkusta me sitten joudumme katselemaan: valtaan takertuva pääministeri, härskisti valtaansa lobbarien hyväksi hyödyntävä valtiovarainministerin puolue, historian hamaan pian häviävä tukipuolue. Naurattaisi, jollei kysymys olisi niin vakavasti asioista: Suomen sote-palvelujen tulevaisuudesta ja niiden vaarantamisesta. Kyse on ihmisten oikeudesta hyvään terveyteen ja isosta julkisesta sote-varallisuudesta. Hallituksen esitykselle on laitettava stoppi ennen kuin on liian myöhäistä.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat