Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Ulkomaat

Nyt myös Donald Trump Juniorilla on todettu koronavirustartunta

Lehtikuva

Yhdysvalloissa istuvan presidentin Donald Trumpin pojalla Donald Trump Juniorilla on todettu koronavirustartunta. Asiasta kertovat useat kansainväliset mediat.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

ABC News kertoo, että nuoremmalla Trumpilla ei ole virusoireita. Median mukaan hän sai positiivisen testituloksen alkuviikosta. 42-vuotiaan Trumpin edustaja kertoi, että tämä seuraa koronaohjeita ja jäi karanteeniin saatuaan tuloksensa.

ABC News kirjoittaa, että Donald Trump Junior on isänsä tavoin toistuvasti vähätellyt koronavirusta. Lokakuussa hän kuvaili Fox Newsin haastattelussa, että koronavirukseen liittyvien kuolemien määrät olivat lähes olemattomia. ABC Newsin mukaan ennen haastattelua yli 5 600 ihmistä oli kuollut viruksen aiheuttamaan tautiin viikon aikana.

Trump Junior on myös perättömästi väittänyt, että koronarokotteen valmistajat olisivat viivästyttäneet positiivisista rokoteuutisista kertomista Yhdysvaltain presidentinvaalien takia.

Korona levinnyt Valkoisessa talossa

Presidentti Trump sai koronatartunnan aiemmin ja oli sairaalahoidossa sen takia lokakuun alussa.

Presidentin vanhin poika on tämän lapsista toinen, joka on saanut koronatartunnan. Aiemmin tartunnan on saanut Trumpin nuorin lapsi Barron Trump. Lisäksi myös presidentin puolisolla Melania Trumpilla on ollut virustartunta.

Monella Valkoisessa talossa työskentelevällä on jo aiemmin todettu virustartunta.

Baltimorelaisen Johns Hopkinsin yliopiston koronaseurannan mukaan Yhdysvalloissa on todettu maailman maista eniten koronavirustartuntoja ja niihin liittyviä kuolemia. Sairastuneita on lähes 11,9 miljoonaa ja kuolleita yli 250 000.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Pääkirjoitukset
3.12.2020
Perussuomalaiset tukee linjallaan Unkarin ja Puolan räikeyksiä
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE